αυτοκολλητα τοιχου - ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ - aytokolita toixou - αυτοκόλλητα τοίχου - walldecals - wall decals - WALL DECALS - wall stickers - WALL STICKERS - sticky - STICKY

 
Καλωσορίσατε (Είσοδος)
Εγγραφή
Το καλάθι μου Το καλάθι μου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΠληροφορίες για τα αυτοκόλλητα τοίχου

Τα αυτοκόλλητα τοίχου του wall decals είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικά ανθεκτικό βινύλιο (φύλλα αυτοκόλλητα διαδεδομένα στον χώρο της διαφήμισης. γιγαντοαφίσες, banners, αυτοκόλλητα βιτρίνας, επιγραφές αυτοκινήτων κ.α.), σε διάφορες ματ ή γυαλιστερές αποχρώσεις. Είναι μη τοξικά και μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε οποιονδήποτε λείο η ελαφρώς σαγρέ τοίχο, χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο πάχος τους.

Κατασκευασμένα στη Γερμανία και με χρόνο εγγύησης που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 6 χρόνια! για επικολλήσεις σε εσωτερικούς χώρους (ο χρόνος κόλλησης σε εξωτερικούς χώρους θα εξαρτηθεί, κυρίως, από τις καιρικές συνθήκες π.χ. έκθεση στον ήλιο, υγρασία κ.α.), με τα αυτοκόλλητα τοίχου του wall decals δεν θα συναντήσετε την παραμικρή δυσκολία τόσο στην τοποθέτηση όσο και στην αφαίρεση.

Για την αφαίρεση του αυτοκόλλητου απλά το θερμαίνετε με ένα πιστολάκι και έπειτα πιάνοντάς το από οποιαδήποτε σημείο του αρχίζετε να το ξεκολλάτε προσεκτικά. Με την ειδικά επεξεργασμένη κόλλα των αυτοκόλλητων δεν θα συναντήσετε υπολείμματα ή σημάδια στην επιφάνεια από την οποία τα αφαιρείτε.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο λερωθεί το αυτοκόλλητό σας μπορείτε να το καθαρίσετε χρησιμοποιώντας ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί.

Θα χαρούμε πολύ να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία - σχόλιό σας. Απλά συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην ενότητα "επικοινωνία" της ιστοσελίδα μας.

eurobank paypal credit cards