αυτοκολλητα τοιχου - ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ - aytokolita toixou - αυτοκόλλητα τοίχου - walldecals - wall decals - WALL DECALS - wall stickers - WALL STICKERS - sticky - STICKY

 
Καλωσορίσατε (Είσοδος)
Εγγραφή
Το καλάθι μου Το καλάθι μου

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝΤρόποι συναλλαγών

 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:
Εάν είστε νέο μέλος θα πρέπει να κάνετε "εγγραφή" και στη συνέχεια να συμπληρώσετε την φόρμα που ακολουθεί. Αν έχετε πραγματοποιήσει στο παρελθόν κάποια συναλλαγή με το Walldecals ή έχετε ήδη κάποιον λογαριασμό, απλά συμπληρώνετε το e-mail σας, τον κωδικό που σας δόθηκε την πρώτη φορά και στη συνέχεια πατάτε "Είσοδος".
Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μπορείτε να μας καλείτε στο 210 3427 712 από τις 09:00πμ έως τις 16:00μμ. και μπορεί να είναι εφικτή μόνο στην περίπτωση που δεν έχει αποσταλεί από εμάς.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:
Έχοντας πάντα προτεραιότητα την άμεση εξυπηρέτησή σας και λαμβάνοντας υπ όψιν το φόρτο εργασίας, η ομάδα του Walldecals αναλαμβάνει την αποστολή της κάθε παραγγελίας την πρώτη ημέρα της εκάστοτε εβδομάδας (Δευτέρα), με την ταχυμεταφορική εταιρία (courier) να αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα. Είναι πιθανόν κάποιος εξωτερικός παράγοντας όπως ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες, επίσημες αργίες κ.α. να επηρεάσει τον χρόνο παράδοσης. Για την Κύπρο και για όλους τους νησιωτικούς προορισμούς, ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται περί τις 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
Ένα σύντομο απαντητικό μήνυμα θα αποστέλλεται για την άμεση ενημέρωσή σας.
ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Για την αποστολή της παραγγελίας μεσολαβούν ταχυμεταφορικές εταιρίες (courier), με την ανάλογη ανά περιοχή οικονομική επιβάρυνση: 3.00 € επιπλέον για την περιοχή των Αθηνών, 4.30 € για την υπόλοιπη Ελλάδα (χερσαίοι προορισμοί), 4.90 € για τους νησιωτικούς προορισμούς και 21€ για την Κύπρο.


Διαφορετικά μπορείτε να παραλάβετε το αυτοκόλλητό σας απ' ευθείας από τις κεντρικές μας αποθήκες· μπορείτε να δείτε τον χάρτη περιοχής κάνοντας "click" εδώ (ετικέττα KREMASTRES COM)Σε περίπτωση που ο τόπος αποστολής  θεωρείται από την μεταφορική εταιρία "δυσπρόσιτη περιοχή", το πακέτο σας θα φτάσει μέχρι το κοντινότερο κατάστημα της εκάστοτε εταιρίας courier και θα πρέπει να το παραλάβετε από εκεί. 

 

ΤΙΜΕΣ:

Οι τιμές των προϊόντων που αναγράφονται στις ηλεκτρονικές μας σελίδες συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α., δεν είναι δεσμευτικές και μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
Η εξόφληση της παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί:
. Με αντικαταβολή καταβάλλοντας το ανάλογο αντίτιμο (2.50€) κατά την παραλαβή του πακέτου.
. Ηλεκτρονικά μέσω PayPal στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@walldecals.gr (υποχρεωτική αναγραφή ονοματεπώνυμου και διεύθυνση αποστολέα)
. Με κατάθεση του εκάστοτε ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας, σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες:
(υποχρεωτική αναγραφή ονοματεπώνυμου και διεύθυνση καταθέτη).
 
eurobank paypal credit cards