αυτοκολλητα τοιχου - ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΟΙΧΟΥ - aytokolita toixou - αυτοκόλλητα τοίχου - walldecals - wall decals - WALL DECALS - wall stickers - WALL STICKERS - sticky - STICKY

 
Καλωσορίσατε (Είσοδος)
Εγγραφή
Το καλάθι μου Το καλάθι μου

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣΟδηγίες τοποθέτησης

 

Τα αυτοκόλλητα τοίχου του Wall Decals μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε λεία ή ελαφρώς σαγρέ επιφάνεια όπως: τοίχοι, γυαλί, καθρέπτες, μέταλλο, ξύλο κ.α. Πριν τοποθετήσετε τα αυτοκόλλητα σιγουρευτείτε ότι η επιφάνεια είναι καθαρή και στεγνή χωρίς σκόνη και βρωμιά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο σε φρεσκοβαμμένους τοίχους, σιγουρευτείτε ότι εντελώς στεγνοί και έχουν περάσει τουλάχιστον 1 - 2 εβδομάδες από την ημέρα βαφής τους.

info: Προτείνεται τα αυτοκόλλητα να τοποθετούνται εντός 10 ημερών και να μήν μένουν εντός του κυλίνδρου παραπάνω από 2 ημέρες.

Καθαρίστε την επιφάνεια που θέλετε να κολλήσετε το αυτοκόλλητο με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί.
Τοποθετήστε προσωρινά ολόκληρο το γράφημα στον τοίχο χρησιμοποιώντας μια κολλητική ταινία, έτσι ώστε να αποκτήσετε μια ιδέα για το πραγματικό μέγεθος του αυτοκόλλητου.
Ξεκολλήστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το πίσω μέρος με ΑΡΓΕΣ κινήσεις. Αν το αυτοκόλλητο παραμένει στο πίσω μέρος, απλά ακουμπήστε το πίσω μέρος στην ταινία μεταφοράς, τρίψτε το αυτοκόλλητο με μια κάρτα και προσπαθήστε ξανά.
Εφόσον το πίσω μέρος έχει αφαιρεθεί, τοποθετήστε το αυτοκόλλητο στον τοίχο όπως αρχικά το είχατε σχεδιάσει. Πιέστε το αυτοκόλλητο με τα χέρια σας αργά και σταθερά προς μια κατεύθυνση. Εάν χρειαστεί, τρίψτε το αυτοκόλλητο με μία κάρτα για να αφαιρέσετε τυχόν φυσαλίδες. Δεν χρειάζεται να πιέσετε την περιοχή στην οποία δεν υπάρχει επάνω αυτοκόλλητο.
Αφαιρέστε την διάφανη ταινία ΑΡΓΑ από την επιφάνεια. Εάν κάποιο κομμάτι του αυτοκόλλητου δεν έχει ξεκολλήσει από την ταινία, απλά τρίψτε το δυνατά και επαναλάβετε την αποκόλληση.
Μπορείτε να χαρείτε το νέο σας δημιούργημα!
eurobank paypal credit cards